Waarom nu nog een cd maken?

We horen u al denken: een cd persen is toch helemaal niet meer van deze tijd? Toch vergist u zich daar in. In de eerste plaats omdat bij het maken van een cd verschillende zaken samen komen. U heeft dan namelijk tegen lage productiekosten professionele geluidskwaliteit in een praktisch en stevig formaat in handen. Bovendien is een cd persen ook zeer zeker geschikt in het geval het gaat om een kleine oplage.

En dat is nog niet alles

Want de uiteindelijke cd is in het geval van cd persen veel meer dan alleen een product waar uw muziek op staat. De cd doet namelijk ook dienst als een eigen visitekaartje. Handig als u een ander met uw muziek wilt laten kennismaken. En dan bedoelen we dus niet alleen muziekliefhebbers en fans, maar juist ook programmeurs, managers en boekers. En geeft u regelmatig concerten en optredens? Dan kunt u voor, tijdens en na de show de cd’s prima verkopen aan de daar aanwezige muziekliefhebbers.

Cd persen in onze eigen cd perserij

We hebben een eigen cd perserij waar we in de loop der jaren al voor heel veel artiesten cd’s hebben geperst. Bij oplages vanaf 100 stuks kiezen we er met het oog op de kwaliteit namelijk altijd voor om de cd te persen in plaats van te dupliceren. In onze eigen perserij zijn we in staat om snel te schakelen en het eindproduct razendsnel aan onze klanten te leveren. Elke nieuwe schijf persen we fabrieksmatig in onze cd fabriek met behulp van een speciale perstechniek. Maar een cd persen bij cdpersen.nl is meer dan alleen de productie van het digitale schijfje. Wij verzorgen indien gewenst bijvoorbeeld ook het grafische drukwerk, het pluggen van de muziek bij toonaangevende radiostations en de aanmelding bij diverse streamingdiensten en legal download sites.

Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een cd persen met uw eigen muziek? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.