Professioneel uw cd persen

Bij het cd persen vindt u het natuurlijk belangrijk dat dit vakkundig gedaan wordt. Wij beschikken over veel ervaring en zijn de specialist op het gebied van multimedia. We maken gebruik van een eigen cd perserij waar we de complete cd persing van elke cd op en top verzorgen. Kies voor de betere partij en de begeleiding van a tot z zodat u altijd het beste product ontvangen en alles volgens afspraak.

Wat komt er kijken bij het maken van een cd

In onze eigen cd perserij maken gebruik van de allerlaatste technieken bij het cd persen. Het is al mogelijk om een cd te laten maken vanaf een oplage van 100 stuks. Natuurlijk is het niet zo dat we geen orders van minder stuks aannemen. Alleen doet u er dan wel verstandig aan om uw cd niet te laten persen, maar te dupliceren. Dat scheelt weer in de kosten.

Uw cd gemaakt en mooi verpakt

Een cd persen is één ding, u wilt misschien ook wel dat uw cd’s super  verpakt worden. Maak bij de cd perserij de keuze uit vele mogelijkheden. We hebben een ruim assortiment met cd  verpakkingen en cd kartonnen multipacks bijvoorbeeld papersleeve, venster enveloppe en cd hoesjes van speciaal karton , Multi sleeves , Slimline box en nog veel meer andere speciale verpakkingen.

Heeft u een opdracht op het gebied van cd persen ? Neem dan contact met ons tel: 0495-564145 voor een passende aanbieding.