Wat klanten van ons vinden

Lees hier de ervaringen van klanten met cdpersen.nl van de Music Group.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

Wat klanten van ons vinden

Eigen cd-perserij

Lees hier de ervaringen van klanten met cdpersen.nl van de Music Group.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

Reviews CD PERSEN

Fred Streppel

Volledige tevredenheid bedankt cd fabriek musicgroup. bv Johan & medewerkers. Leuke samenwerking

Ray Hunter

Na twee uitmuntend uitgevoerde opdrachten krijgt Music Group vijf sterren van mij, zowel voor het persen van de cd’s als voor het drukwerk op digi pack! I’ll be back!
???

Peter Leendert

Cd productie in jewelcase levertijd normaal 10 werkdagen. Maar na 6 dagen alles ontvangen. En je ontvangt nog een track&Trace code. Dan weet je hoe laat de koerier voor de deur staat. Bedankt weer voor de correcte afwikkeling van mijn opdracht. PS. Helemaal goed dus.

Rene Rijks Reclame

Order geplaats via de app 06 22498565. Zelfs na zessen nog een bericht retour. Maandag even alles op mail. Dinsdag een drukproef !! Net alles ontvangen. Alleen drukwerk voor dvd hoezen. Dat kan ook dus.
Weer een tevreden klant.

Jos van Beesd

Netjes en behulpzaam de cd fabriek van Musicgroup bv. De opdruk cd was wel een beetje flets. Niet zo mooi dus ! volgens hun was de label niet goed opgemaakt. Maar ze gaan daar niet in discussie. Als jullie de label goed opmaken persen wij nieuwe cd’s. Zo erg was het nu ook weer niet. Doe de volgende keer maar iets van de prijs af dan. Ook dat was geen probleem. Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn was het antwoord. Kijk het bestaat dus nog !! Zeldzame klasse Groeten Jos van Beesd Trio

Schrijf een review:

63 + 4 =