Wat klanten van ons vinden

Lees hier de ervaringen van klanten met cdpersen.nl van de Music Group.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

Wat klanten van ons vinden

Eigen cd-perserij

Lees hier de ervaringen van klanten met cdpersen.nl van de Music Group.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

Reviews CD PERSEN

Gerard Schoenmakers.

Schoenmaker blijf bij je leest ( live in het theater ) dvd laten maken kleine oplage. Maar wel professioneel drukwerk offset fullcolour. Vroeger zelf in een drukkerij gewerkt. Maar dit doen ze wel goed bij The Musicgroup bv Dus geen digitale printen !! Bedankt Musicgroup Nu de dvd’s nog verkopen en dan weer een na persing !

Jules Keent

Complete ontzorging. Alleen de master aangeleverd en losse bestanden met foto’s. Ook het hoesontwerp super gemaakt via een van hun externe partners. En keuring afgeleverd door de koerier met een track en trace code. Dat is handig dat weet je hoe laat de koerier voor je deur staat.

Super bedankt Jules solo Keent

Hans Donders

Fijne Communicatie gewoon tevreden !!

Hans Clevers

Mijn tweede solo single Summer Dreams is net als mijn voorganger All About Sax door de mensen van The Musicgroup bv super op cd gezet en ook het hoesje komt schitterend tot zijn recht. THANKS STAX Hans Clevers.

Simone Beers

Na meer dan 15 jaar kan ik het weten. Absoluut een betrouwbaar adres. Engelse Duitse en Spaanse lessen op Cd-rom. Verpakt in een plastic sleeve met klepje. Maandag de master aanleveren. Vrijdag alles in huis per koerier. Geleverd bij Ja Pack in Oirschot. Daar plakken ze alles in de boeken. Wij zijn zeer tevreden en dan al jaren. Groetjes Simone.

Schrijf een review:

89 + 9 =