Wat klanten van ons vinden

Lees hier de ervaringen van klanten met cdpersen.nl van de Music Group.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

Wat klanten van ons vinden

Eigen cd-perserij

Lees hier de ervaringen van klanten met cdpersen.nl van de Music Group.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

Reviews CD PERSEN

Anne – Lotte Paymans

Shout Out To Musicgroup bv cd dvd fabriek.

Topservice en een goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben twee cd’s en een herdruk laten maken door de cd fabriek van Musicgroup bv Dit kunnen wij iedereen aanraden. Anne Lotte Paymans – Een tevreden klant.

Mix Duo

Wij spelen op feesten en partijen en verkopen nog aardig wat cd tjes. De 2e cd laten maken bij musicgroup.nl Ze hebben de cd’s gratis geseald dat ziet er inderdaad keurig uit en ook nog GRATIS.

Jan van Teul van het Mix duo !

Martin Wekers

Cd’s perfect geleverd. Een puntje kritiek. Ik zou een andere koerier regelen. Deze begrijpt het niet helemaal. De zending in twee keer geleverd. Een doos voor de middag en de andere doos een dag later. Maar de cd klinkt als een klok en dat was de opzet.

Groet Martin.

Gerard Schoenmakers.

Schoenmaker blijf bij je leest ( live in het theater ) dvd laten maken kleine oplage. Maar wel professioneel drukwerk offset fullcolour. Vroeger zelf in een drukkerij gewerkt. Maar dit doen ze wel goed bij The Musicgroup bv Dus geen digitale printen !! Bedankt Musicgroup Nu de dvd’s nog verkopen en dan weer een na persing !

Jules Keent

Complete ontzorging. Alleen de master aangeleverd en losse bestanden met foto’s. Ook het hoesontwerp super gemaakt via een van hun externe partners. En keuring afgeleverd door de koerier met een track en trace code. Dat is handig dat weet je hoe laat de koerier voor je deur staat.

Super bedankt Jules solo Keent

Schrijf een review:

77 + 5 =