Cd productie: kleine en grote oplages

Lees hier alles over het realiseren van een eigen CD Productie

Cd productie: kleine en grote oplages

CD productie

Lees hier alles over het realiseren van een eigen CD Productie

hoge kwaliteit

CD productie

Ga voor een cd productie van hoge kwaliteit naar de CD Perserij in Weert. Of het nu een kleine of juist een hele grote oplage betreft: wij zijn perfect in staat om elke cd productie op een hoogwaardige manier te verzorgen. Het feit dat we al meer dan 25 jaar in het vak zitten, helpt daar natuurlijk enorm aan mee. En wilt u een nabestelling doen? Geen enkel probleem want die kunnen wij al binnen enkele dagen voor u gereed hebben. Het bronmateriaal is dan uiteraard al bij ons in de cd perserij aanwezig.

Alles in eigen huis

CD productie

We beschikken over een eigen cd perserij waardoor we alle werkzaamheden in eigen huis kunnen uitvoeren voor uw cd productie. Naast het complete fabricageproces kunt u bij ons ook terecht voor andere zaken op het gebied van het vervaardigen van een cd. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van fullcolour offset drukwerk (en dus geen digitale prints) en weten we ook heel goed hoe we uw cd productie bij anderen onder de aandacht moeten brengen. Pluggen, promotie, distributie en de benodigde downloads: we zijn perfect in staat om dit allemaal voor u te regelen.

Cd productie: een vak apart

CD productie

Een cd productie is echt een vak apart en er komt enorm veel kijken bij het maken van zo’n cd. Denk bijvoorbeeld aan de glasmastering van de cd, de pre-master, de ISRC-code in de audio en de PQ-codering. Alleen daarmee wordt namelijk de airplay van uw muziek geteld en dat is weer benodigd om hoger in de hitparade te komen. U ziet het: wij zijn bij de CD Perserij van vele markten thuis.

Wilt u ook een cd productie bij de CD Perserij in Weert laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat komt er u op uw cd productie te staan?

Denk vooraf goed na over wat u wel en niet op uw cd wilt zetten. Zorg voor een algeheel concept of een duidelijke richting waar u met uw muziek heen wilt. Houd dat dus altijd goed in het achterhoofd zodat u muziek kunt schrappen die niet voldoet aan het basisplan. En dat betekent niet dat u die track weg moet gooien! Misschien past die perfect op de volgende cd die u gaat maken.

Maak een statement

Een cd persen en dus samenstellen is een statement. Met een cd laat u zien wie u bent (met uw band) en waar u voor staat. Zorg er dus ook voor dat het artwork voor de cd bij dat beeld aansluit. Hoe consistenter u bent, hoe meer dat de geloofwaardigheid en de zichtbaarheid van uw band ten goede zal komen. Misschien kan het slim zijn om een thema te bedenken waaraan de cd ten grondslag ligt. Ga in elk geval nooit zomaar een cd persen puur en alleen om het feit dat u een cd wilt hebben.