CD Perserij: Meer dan 25 jaar actief

Wilt u een bepaalde productie laten persen op cd ? Kies dan voor de CD Perserij in Weert. Wij beschikken over negen machines die wij inzetten bij het maken van digitale media. En dat doen we zeer snel want we kunnen 2800 cd’s per uur maken!

Kwaliteit bij de CD Perserij

 Als u een oplage nodig heeft van minimaal 90 stuks, persen wij uw cd’s professioneel  met een master. Dus niet branden maar cd persen.  U zult zien dat de kwaliteit veel beter is dan wanneer we er voor zouden kiezen om te branden. Een geperste cd gaat veel langer mee. En gelukkig is de pers prijs hetzelfde dan cd branden. Wij kunnen de master gratis aanbieden omdat wij deze dienst zelf in huis hebben.

Wij hebben een eigen cd perserij

Natuurlijk zijn er talloze cd fabrieken waar uw cd’s kunt laten maken. Maar het voelt veel vertrouwder als u dat kunt doen bij een cd perserij die de productie in eigen hand houdt? Zo heeft u niks te maken met perserijen in het buitenland waarbij de leveringstijden onbetrouwbaar zijn.

Kwaliteit is onze garantie

Wij hebben alles in eigen huis om van uw cd persing een prachtig eindresultaat te maken. Behalve het persen van digitale media o.a. cd’s en dvd’s  kunt u bij ons ook terecht voor fullcolour offset drukwerk dus geen digitale printen. Vanaf 2016 maken wij zelf ook het drukwerk. Ook voor de distributie van uw cd bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaar onze vergaande kwaliteit en snelheid in onze eigen cd perserij !