cd persen in goede handen

Bent u op zoek naar een cd perserij die u van dienst kan zijn op het gebied van vervaardigen een cd persing, dan bent u bij de CD perserij op de juiste plek. Wij persen uw product vakkundig en zorgen altijd voor kwaliteit tegen lage prijzen. We beschikken over zeer veel ervaring en met onze eigen cd fabriek  zijn we in staat om cd’s te persen en snel uit te leveren. We nemen u alles uit handen en denken mee gedurende het gehele traject in onze fabriek.

Cd persen - zo werkt het!

De naam cd persen zegt het al hoe het proces werk. Elke cd persing gaat volgens een speciale druk perstechniek. De benodigde muziek en of data persen we direct via een glasmaster op de cd. De drager is vervaardigd uit poly carbonaat met een aluminium laag die door de laser van de speler wordt teruggekaatst. De pvc-korrels spuiten die in een soort Cd mal. En dan persen we de muziek of eventueel data foto of tekst bestanden op de cd inclusief een reflectielaag. Voor de  bescherming komt er nog een laklaag overheen.

CD persen inclusief full-colour drukwerk

We doen meer dan alleen het persen van cd’s. Ook kunt u bij ons terecht voor het drukwerk van uw cd en dvd of usb verpakking. Voor scherpe en realistische afdrukken zijn er verschillende technieken zoals zeefdruk, offset, of eventueel thermisch. Onze medewerkers van onze ontwerpstudio verrassen onze klanten met de mooiste creaties. Heeft u een eigen ontwerp , kunnen we dat natuurlijk ook op uw cd of cd verpakking drukken.

Meer informatie over een cd persing neem contact met ons op tel: 0495-564145.