Cd persen bij de cd perserij

Heeft u een opdracht voor een cd productie van 100 stuks? Laat uw cd dan professioneel persen bij De cd perserij van the Music Group bv. In drie stappen alles geregeld. U vraagt eerst een prijsopgave aan. Als deze naar wens is gaan wij meteen aan de slag om uw cd of dvd te persen. Vervolgens leveren we uw product zeer snel uit op een plaats in Nederland . Ook als het gaat om drukwerk , zijn we in staat om binnen 2 dagen te leveren. De glasmaster voor de cd productie en het drukwerk maken wij zelf in huis!

Kiest daarom voor cd persen bij cdpersen.nl onderdeel van The Musicgroup

U kunt bij de cd perserij terecht voor bijna alles op het gebied van digitale media. We hebben een eigen cd perserij voor een complete persing waar wij kleine en grote oplage kunnen verzorgen. Bij het maken van een cd of dvd gebruiken wij de allernieuwste technieken en de meest moderne cd dvd persen. Onze moderne productielijn garandeert topkwaliteit voor uw cd productie. Heeft u een speciale persing die om meer vraagt dan een standaard levering?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor speciaal maatwerk info@musicgroup.nl of bel 0495-564145 een appje sturen kan ook 06 22498565 (7 dagen per week)

Vakmannen met meer dan 25 jaar ervaring in cd persen

We houden ons al meer dan 25 jaar bezig met digitale media o.a. cd persen dvd persen speciale cd dvd verpakkingen en het aanmelden bij de download. Ook werken wij voor bekende artiesten, platenmaatschappijen en reclamebureaus. We kunnen de kosten daarbij altijd laag houden. Maar de service gaat veel verder dan het cd persen alleen. Wij zijn ook op andere vlakken actief. U moet dan denken aan het regelen van auteursrechten en royalties en het succesvol promoten en pluggen van uw cd productie. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor uw situatie.

Altijd de beste aanbiedingen voor cd persen in onze cd perserij

Bij www.musicgroup.nl  kunt u goedkoop uw cd laten maken en wij bieden u daarbij een compleet voorstel aan. De kwaliteit is u garantie, want we beschikken over veel ervaring op dit gebied. Dit zorgt ervoor dat we goedkoop zijn en de mogelijk hebben uw gewenste cd productie te maken in onze cd perserij.