Cd maken ook kleine oplage

Wilt u een cd productie laten persen met glasmaster in een kleine oplage? Voor ons is het cd persen inclusief professioneel artwork absoluut geen probleem. Ook niet bij een oplage van 100 stuks. Ook de kleine oplages zijn bij ons gewoon geperst dus niet gebrand. Dat komt omdat wij de glasmaster zelf maken in huis. Bij www.cdpersen.nl  van de Music Group bv is een drop out in de cd productie of dvd productie uitgesloten. Ook voorzien wij de cd schijfjes bij een kleine oplage van een  offset opdruk en offset drukwerk dus geen kleuren kopie en geen stickers voor de opdruk van de cd productie.

youtube-video-thumbnail

Niet alleen een cd persen

Wij gaan verder met onze service in onze cd perserij. Onze klanten zijn bijvoorbeeld  artiesten, film- en platenmaatschappijen maar ook bedrijven. Bij een cd maken kunnen wij ook de ISRC-code  aanbrengen in de cd, als u dat wenst. Vraag ook naar de informatie via de mail over het  aanmelden bij de download sites o.a. Spotify en de informatie over een barcode. Wij helpen met de distributie en het verder promoten van uw cd productie.

Alleen maar voordelen van een cd maken

Waarom is het een goed idee om een cd te laten persen? Het is altijd belangrijk om een cd aan te kunnen bieden bij de heren dj’s en natuurlijk aan de fans bij een optreden. U ontvangt dan direct de inkomsten voor het product. Bij de download is dit wel een stuk minder en de winst is dus veel lager. De gouden tip: houd alles in eigen beheer, distributie en het maken van de cd productie maar ook de  download. Bol.com is een belangrijke shop  online en te benaderen met onze barcode . Waar u dan precies moet zijn? Wij hebben een compleet overzicht voor u. En u ontvangt van ons de barcode en het bestelnummer en hoe de verkoop op te starten.

De cd bedrukken foto druk of fullcolour druk met speciale PMS kleuren

Bij ons kunt u ook de cd laten bedrukken. Deze dienst bieden wij aan in heel veel mogelijkheden  PMS druk , fotodruk en offset opdruk maar ook picture disc druk. Eventueel met een speciale glans laag voor een super afwerking van uw cd productie. Wij durven met recht te stellen dat wij dé cd fabriek van de Benelux zijn. Bijna 30 jaar zijn cd producties onze business.

Waarom de cd perserij van Music Group bv

  • Meer dan 30 jaar ervaring !! Wij waren een van de eerste cd fabrieken in Nederland.
  • Wij persen de cd’s ook de kleine oplage met een glasmaster professioneel dus niet branden.
  • Ook leveren wij speciale hoezen en cd verpakkingen.
  • We beschikken over een eigen cd perserij en offset drukwerk drukkerij.

 

Ontdek nu de cd perserij van de Benelux. Mail naar info@musicgroup.nl  ook  staan wij  7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp:  06 22498565. tijdens kantooruren kunt u bellen naar 0495-564145.

We hebben enorm veel positieve online beoordelingen, o.a. via Trustpilot

We kunnen als het moet al binnen 24 uur leveren !  Geen tijd overdag mail na werktijd    musicgroupbv@ziggo.nl  de kans is groot dat uw na werktijd een bericht van ons ontvangt via een van onze medewerkers !!!