Goedkoop een CD laten maken

Cd’s maken doen we al meer dan 25 jaar fabrieksmatig in onze eigen cd perserij. De gegevens die we op de cd zetten, zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Bij het cd maken, maken we gebruik van de nieuwste technieken in onze hypermoderne cd perserij. Maar daar houden onze werkzaamheden nog niet mee op. We beschikken namelijk ook over een eigen platenmaatschappij en hebben een jarenlange ervaring met onze eigen muzieklabels. Ook allerlei contacten binnen de muziekindustrie maken van ons een betrouwbare partner voor elke artiest, producer of band.

Cd maken in digipack

Een mooie buitenkant van een cd mag bij goede muziek- en cd-producties natuurlijk niet ontbreken. Bij ons kunt u daarom ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige dvd- en cd-verpakkingen. Zo kunnen wij uw cd maken in een digipack. Op die manier krijgt uw cd de professionele uitstraling die nodig is. Wij draaien onze hand ook niet om voor een opdruk voor op de cd en het bijbehorende drukwerk van het boekje en de hoes.

Topservice bij cd maken

Profiteer ook van onze vergaande service. U heeft bij de Music Group uitgebreide mogelijkheden op het gebied van distributie. En ook de aanmelding op de juiste platformen verzorgen wij probleemloos en snel voor u. Schakel de Music Group in voor uw project en profiteer van onze lage prijzen en de allerbeste service op het gebied van cd maken.

Cd maken in eigen cd perserij

Breng eens een bezoek aan onze cd perserij. U zult dan zien dat wij het hele proces rondom het cd maken voor u kunnen verzorgen. Dat begint al bij het samenstellen van uw cd en gaat door tot en met het cd persen en de afwerking van het schijfje. We gaan uiteraard altijd uit van uw eisen en wensen bij het maken van een cd want we doen er alles aan om u het gewenste eindproduct in handen te kunnen geven.

Neem contact op:

Meer weten over een cd maken bij de Music Group?

Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.