Cd distributie met bestelnummer en barcode

Als u een cd heeft laten maken, is het ook van belang dat die productie onder de aandacht wordt gebracht bij een breed publiek. Bij de CD Perserij in Weert weten we precies hoe we dan te werk moeten gaan. Onze jarenlange ervaring en rijke netwerk binnen de muziekbranche, zorgen er steeds weer voor dat we de cd’s voor onze klanten op de juiste manier kunnen distribueren. Of het nu gaat om distributie in Nederland of het buitenland: binnen enkele dagen is uw product te vinden op de plekken die voor u belangrijk zijn. Zoals in een muziekwinkel of bij een online aanbieder zoals Bol.com.

Cd distributie met bestelnummer en barcode

Cd distributie 002

Bij de CD Perserij in Weert weten we precies hoe we dan te werk moeten gaan. Onze jarenlange ervaring en rijke netwerk binnen de muziekbranche, zorgen er steeds weer voor dat we de cd’s voor onze klanten op de juiste manier kunnen distribueren. Of het nu gaat om distributie in Nederland of het buitenland: binnen enkele dagen is uw product te vinden op de plekken die voor u belangrijk zijn. Zoals in een muziekwinkel of bij een online aanbieder zoals Bol.com.

Bestelnummer en barcode

Om cd’s te kunnen verkopen aan klanten (ofwel uw fans) heeft een cd in elk geval een bestelnummer en een barcode nodig. Pas als dat er is, kan er met de cd distributie begonnen worden.

Als u uw cd door ons laat vervaardigen, kunnen wij dit allemaal voor u regelen. Zo zorgen we voor een unieke barcode op de cd en melden we de cd (of een specifiek nummer) aan bij de Megachart. Daarnaast zorgen we ook voor de aanlevering bij de landelijke bestelsystemen en verschillende internetwinkels. Ook de plaatsing op platformen als iTunes en Spotify kunnen wij voor onze rekening nemen.

Zo weet u zeker dat uw productie maximaal onder de aandacht wordt gebracht.

Logistieke traject

Wij bieden een vergaande service op het gebied van elke cd distributie die werkelijk reikt tot aan uw voordeur. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het volledige logistieke traject. En ook de Stemra-aanvraag is iets dat wij voor u kunnen bewerkstelligen.

U ziet het: de service van ons is zeer uitgebreid, ook als het op de cd distributie aankomt. Wilt u meer weten over wat we op dit vlak voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor een adviesgesprek of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.